Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta neden yayınlanmıyor? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta neden yayınlanmıyor? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta neden yayınlanmıyor? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yeni bölümü ile yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.


ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümü Ziraat Türkiye Kupası maçları dolayısıyla yayınlanmayacak. Dizinin saatinde Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan İstanbulspor Fenerbahçe karşılaşması yayınlanacak.



87. bölümde neler oldu?

Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Kababa, Sabina Toziya, Kenan Çoban,  Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu, İrem Sultan Cengiz’in rol aldığı dizinin 87. Bölümü 9 Ocak 2018 Salı ekranlara geldi. İzleyiciyi ekran kilitleyen bölümde İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

88. Bölüm fragmanı

Önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 88. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyiciler yeni bölüme dair önemli tüyoların verildiği bölüm fragmanını merakla bekliyor. 88. Bölümün 23.01.2018 Salı günü yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv