Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı - 91. Bölümde Neler Oldu?

Fenomen haline gelen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde heyecan doruğa çıkarken gelecek hafta neler olacağı merak ediliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı - 91. Bölümde Neler Oldu?

ATV’nin fenomen haline gelen ve en çok izlenen dizilerden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 91. Bölümü ile ekranlara geldi. Gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı ve detaylar haberimizde.



Nefeslerin tutulduğu bir bölümle ekranlara gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da şimdi herkes gelecek hafta yayınlanacak bölümle ilgili neler olacağını merak ediyor. İzleyiciler sosyal medyada ve internet sitelerinde aramalar yaparak neler olacağını öğrenmeye çalışıyor. Yeni bölümle ilgili ipuçlarını barındıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92. Bölüm Fragmanı - 91. Bölümde Neler Oldu?

91. Bölümde neler oldu?

"Aklın varsa beni de öldürürsün!"

Zehir taciri Pudra Hakkı'nın mekanına bomba koymak üzere yola çıkan Çakırbeyliler, gittikleri yerde Şahin Ağa'nın sürpriziyle karşılaşmışlardır. Servet'in patlaması engellenemez bombasıyla mekanda sıkışıp kalan İlyas, Alparslan ve dostlarının oradan kurtulması için bir mucizeye ihtiyaç vardır. Davut'un, devleti uğruna kendini yok etmesiyle başlayan büyük planının bir parçası olmaya razı gelen Hızır, düşmanıyla uzlaşmaya yanaşmaz. Hızır'ın, dostlarının ölümüne göz yummasını bekleyen Hakkı ise hiç beklemediği bir hamle ile karşı karşıya kalacaktır.

90. Bölümde neler oldu?

Hızır uzlaşmıyor

Hızır, Hakkı'nın muhasebecisini alarak ailesinin tehlikeye girmesine neden olmuştur. Meryem ve Ömer'i canı pahasına koruyan Hurşit'in durumu ağırdır. Hastaneden gelecek iyi haberi bekleyen Hızır, diğer taraftan ona rest çeken Şahin Ağa'nın başına buyruk hareket edip kendini tehlikeye atmasından korkmaktadır. Girişeceği savaşta Yaşar ile birlikte hareket etmeyi planlayan Şahin Ağa'yı kararından döndürmek mümkün olmayacaktır. Ekrem, Ünal ile yaptığı toplantıda uzlaşmaya gitmek gerektiğini yineleyerek, Hakkı üzerinden çevirdiği oyununa devam eder. Ünal, Hızır'ı büyük planlarının ortaya çıkmaması için ikna etmek zorundadır. Hızır'ın Servet'e hazırlattığı bomba ise beklenen uzlaşmanın zor olacağının kanıtıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv