Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm ile izleyici ile buluştu. Fenomen dizide neler oldu yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de ekranlara gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. EDHO'da bu hafta Pudra Hakkı herkesin zaafını kullanmaya devam ederken Çakırbeyli hanesinde sessizlik bozulmak üzeredir... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm özeti

Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi'den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan'a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar'a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı'yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet… Ömer'in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan'dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur. Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm özeti

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv