Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanı yayında mı?

Televizyon ekranların rekor kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Bu hafta dizine neler oldu, yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanı yayında mı?

ATV'nin beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Her bölümü ayrı bir heyecan yaratan dizinin bu haftaki bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Sevilen dizi bu hafta yine merak uyandırarak son buldu. Dizinin 88. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.





Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm özeti: Çakırbeyli'nin olduğu yerde kan vardır!

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv