Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı çıktı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin detayları burada

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölümü ekranlara geldi. Diziyi sevenler yine ekran başına kilitlendi.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölüm özeti

Hızır, Ünal ve Rüstem yetmezmiş gibi bu kez kardeşinin nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı. Son bölümde Hızır bozduğu oyun yüzünden pişmandı. İlyas'ı kaybetmemek için kendini feda edecek kararlar almak üzereydi. Çakırbeyli ailesinin etrafındaki herkesi endişe içerisine sokmuştu. Hızır Çakırbeyli'ye kurulan pusu İlyas'ın alınmasına sebep olmuştur.

Hızır bozduğu oyun yüzünden pişmandır. İlyas'ı kaybetmemek için kendini feda edecek kararlar almak üzeredir. Çakırbeyli ailesinin etrafındaki herkesi endişe içerisindedir. Nitekim bu endişenin boş bir endişe olmadığı Şahin Ağa'nın da alınmasıyla kanıtlanmış olur. Bir an önce karşı atağa geçilmelidir. Serkan'ın merhamet yoksunu olduğunu bilen masa üyeleri, İlyas ve Şahin Ağa'nın saklandıkları yeri bulmak için seferber olurlar. İlk bakışta hedef Hızır'ı zayıf bırakmak gibi görünse de, Davut asıl hedefin kendisi olduğunun farkındadır. Olanlar yüzünden Rüstem ve Ünal'ın anlaştığı düşünülür. Üzerine kurulan ölümcül planları bozmak için Rüstem'in kapısını çalma sırası Davut'a gelmiştir. İlk fırsatta yanına Ceylan'ı alarak bu ziyareti gerçekleştirir. Ünal engeli yüzünden elinden bir şey gelmeyen Suzi perişandır. Olaylara seyirci kalamayan Meryem'e bu aşamada büyük iş düşecektir. Bu kez plan yapma sırası kadınlardadır. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. bölüm özeti
Masanın kurucularından Rüstem’in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırır. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istemektedir.Toplantıdan önce Rüstem ile bir araya gelen Ceylan ve Alparslan oyunlarına devam ederler. Herkesin nabız yokladığı görüşme istenildiği gibi geçer fakat Rüstem’in şüpheci tavrı son bulmaz. Şüphecilik konusunda Ünal Kaplan’ın da eski ortağından aşağı kalır yanı yoktur. Rüstem’in ne yapıp edip kendini masada kurban ettirmeyeceğini düşünmektedir. Davut ise Hızır gibi fevri davranmak istemez. Bu durum da Ünal’ı kuşkuya düşürür. İstihbarat cephesinde ise yeni gelişmeler vardır. Serkan, Vehbi’nin elinden kaçırdığı Cemil’in işbirlikçisini yakalayarak elini kuvvetlendirir. İlker’in Serkan ile olan ortaklığı da başına iş açacaktır. Bu sırada Çakırbeyli hanesi de oldukça gerilir. Davut’un evi artık tehlikeli olduğundan Ünal ve Suzi bir süre burada saklanmak zorunda kalırlar. Meryem’in Ceylan ile Ünal’ın arasını yapma çabaları ise devam eder. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv