Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanında Alpaslan kimi vuruyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Alpaslan'ın silahla ateş ettiği görülüyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanında Alpaslan kimi vuruyor?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı ve oldukça dikkat çeken sahneler yer aldı. 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı​

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm özeti
Hızır ekibine talimat vererek "Avni bize istediğimizi vermezse işini bitirin" der. Diğer taraftan Alpaslan, Ünal'ı öldürmek için harekete geçer ancak hedefine Avni'yi mi koyacağı bir muammadır. Toplantı esnasında silahını çeken Alpaslan iki el ateş eder ancak kimi vurduğu fragmanda bir sır olarak verilmedi. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Geçen hafta neler olmuştu?

Planları bozulan Serkan kendisine oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar. Avni'nin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır. Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzi'nin Amerika'ya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir. Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkan'ın gelişine göz yummuştur. Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur. Ceylan'ın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızır'a büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.

(Alpaslan) Yunus Emre Yıldırımer kimdir?


(d. 5 Şubat 1982), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Siirt'te dünyaya gelen Yunus Emre Yıldırmer ilk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamladı. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’ne girdi ve buradan mezun oldu. Konservatuvar eğitimine devam ederken Melisa Özge Yıldırımer ile dünya evine girdi.İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanan Hatırla Sevgili adlı dizi ile yaşadı. Ardından Evimin Erkeği, Sardunya Sokağı, Ritmini Arayan Kalpler gibi pek çok dizide rol aldı.2013 yılında vizyona giren Selam adlı sinema filminde rol aldı ve Senegal’e giden bir öğretmeni canlandırdı.Yunus Emre Yıldırımer aynı zamanda tiyatroya da devam etti ve Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na dahil olarak pek çok tiyatro oyununda sahneye çıktı.2013 yılında yayınlanmaya başlayan Fatih-Harbiye adlı dizide Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’le başrolü paylaşarak bu dizide Şinasi rolünü canlandırdı. Yunus Emre Yıldırımer şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Alparslan karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler