Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 160. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her hafta salı akşamı izleyenlerini ATV ekranlarının başına kitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 160.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 160. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159. BÖLÜM ÖZETİ...

Masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske atmıştır. Boran’ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır’ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir. Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran’ın planıyla Bahar’ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder.

“Boran’ı infaz edeceksiniz!”

Masanın Altan ve Tufan’a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır’ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin’in hayatını riske atmıştır. Başına buyruk yaptığı plan yüzünden dost, düşman herkesin hedefine girecektir.

Boran’ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır’ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin’e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır.

Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran’ın planıyla Bahar’ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder. Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran’ın kurtuluşu artık neredeyse imkansızdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv