Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 158. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her salı akşamı ATV ekranlarında buluşan 158. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 158. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 157. BÖLÜM ÖZETİ...

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Paraların yeri ile birlikte Nasuh’un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh’u konuşturarak nihayet Feyyaz’ın hain olduğu öğrenen Damla’nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır.

“Öldürdüler babamı reis!”

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran’ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran’ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır’a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran’ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran’ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır.

Paraların yeri ile birlikte Nasuh’un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh’u konuşturarak nihayet Feyyaz’ın hain olduğu öğrenen Damla’nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Boran’ın düşmanlarıyla paylaştıkları yüzünden sadece para değil itibar da kaybeden masanın tüm bu yaşananların üstesinden gelmesi kolay olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler