Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ın 153. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta salı akşamı ATV ekranlarına kitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 153. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerin yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 153. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 152. BÖLÜM ÖZETİ...

Tufan’a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan’ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez.

Hatta ilk hamlenin de Tufan’dan gelmesi gerektiğini savunacaktır. Tufan ise içindeki öfkenin dinmesine izin vermeden intikamını almak adına kolları sıvar. Hızır’a karşı açacağı savaşta yenilgiye uğramamak için Çakırbeylilerle bir bağı olmayan eski ahbaplarını da cephesine katacaktır.

Yakın dost olan masa üyelerinin arasına kan girdiğini öğrenen Cengiz de Hızır’ı bitirmek için derhal harekete geçer. Tufan’ın acısından faydalanarak yapacağı planla bu krizi fırsata çevirmeye çalışacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv