Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen ve başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleri her hafta salı akşamı ATV ekranlarına kitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 151. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE 150. BÖLÜM ÖZETİ...

Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister. Gitgide düşmanın avcunun içine düşen Tufan’ın, Sınırsızlarla yapacağı anlaşma bununla sınırlı kalmayacaktır.

Hızır ile savaş halindeki Altan’ı, bu mücadelesinde maddi olarak destekleyen Sevda’nın planları ise ortaya çıkmıştır. Hızır’ın son kez konuşup, akıbetiyle ilgili bir karar almak için Sevda’yı eve getirmesi Çakırbeyli kadınlarında şok etkisi yaratacaktır.
Evlerinden elini kolunu sallayarak çıkmasını istemedikleri Sevda’ya, Hızır’dan önce bir şey yapmamak için zor duran ev ahalisi, ondan bir an önce kurtulmadıkları için çok pişman olacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv