Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 147. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisini her salı akşamı ATV ekranlarına kitleyen başarılı dizinin 147. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 147. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE 146. BÖLÜM ÖZETİ...

SEVDA VE ALTAN'IN HAİN PLANI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Altan ile buluşan Sevda, Hızır'ı yok etme planını açıkladı. Sevda, "Hızır'ı affetmemeniz için sizinle buluşmak istedim. Hızır beni en alçakça şekilde aldattı. Hızır ailemi yok etmek için beni kullandı. Ben evlilik hayalleri yaparken, Hızır'ın planı başkaymış. Hızır'ı yapayalnız bırakın. Etrafındaki herkesi içeri almanızı istiyorum. Kuzenimi öldüren Behzat ve Boran'ı, masadaki herkesi" dedi. Altan ise bu dediklerini yapmak için bir sebep olması gerektiğini söyledi. Sevda ise Altan'a 50 milyon dolar verdi.

HIZIR ALİ, ALTAN'IN ELİNDE!

Altan ise aldığı paranın ardından harekete geçerek Boran ve Behzat'ı yakaladı, işkence yaptı. EDHO finalinde ise Hızır'la buluşan Altan, oğlu Hızır Ali'nin kafasına silah dayanmış görüntülerini izlettirdi. Sevda, hamile olduğunu söyleyerek Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlamıştır. Aldığı haberle sarsılan Hızır, kurulan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesinden endişe duyarken Feyyaz'ın bu konudaki kararı herkesi şaşırtacaktır. Sadece Hızır'ı değil tüm Çakırbeylileri etkileyecek olan haber, gün geçmeden yayılır. Bu duruma en çok tepki göstermesi beklenen Hayriye Ana ise Sevda'yı gözüyle görmeden havadisin doğruluğuna inanmaz.

Nitekim ziyarete gittiği Meftunların evinden, şüphe etmekte haklı olduğunu söyleyerek ayrılacaktır. Sevda, karnında bir Çakırbeyli taşıdığını söyleyerek kendi hayatını garanti altına alırken milyon dolarlar bahşettiği Altan'ın da gücüne güç katmıştır. İstihbarattaki yerini kaybetmek üzere olduğunu anlayan Altan, arkasına aldığı çok güçlü bir çete ile hain planlar kurmaya devam eder. Henüz kimlerle savaşacağını bilmeyen Hızır'ın, onu öldürmeye ant içmiş bir orduyla karşı karşıya gelmesine ramak kalmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv