Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı yayında mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölümüyle ekranlara geldi. Fenomen dizide bu hafta neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı yayında mı?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Her hafta merakla takip edilen ve izleyicilerini ekrana kilitleyen dizi yine heyecanla takip edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. bölüm özeti

İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır. Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. bölüm özeti

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez. Behzat da dışarıdakilerin kendisi adına karar vermesine tepki gösterir. Canlarından önce itibarlarını düşünen hasımların birbirlerine zarar vermelerini engellemek neredeyse imkansızdır. Hızır, hapishaneden gelecek bir kayıp haberini engellemek için Façalı Ailesiyle yaptığı anlaşmaya dostlarını da ikna etmeye çalışır fakat başaramaz. Düşmanlığı devam ettirme konusunda İlyas'la aynı fikirde olan her kimse bundan sonra hem kendi canından hem de İlyas'ın canından sorumlu olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv