Erkenci Kuş 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş 33. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Erkenci Kuş 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Erkenci Kuş 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş 33. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Hayranlarının merakla takip ettiği dizi yine izleyicilerini ekran başına topladı. Erkenci Kuş 34. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak. 

Erkenci Kuş 33. bölüm özeti

Can ve Sanem’in buzhanede kalmaları barışmalarını sağlamadığı gibi daha da inatlaşmalarına sebep olur. İkisi de birbirlerini kıskandırmak için resmen bir yarışa girerler. Bu arada Sanem Polen’e, Can da Yiğit’e iyice sinir olmaya başlamıştır. Polen ve Yiğit aralarına dahil olmaya devam ettikçe, Can ve Sanem’in kıskançlık krizleri ve inatlaşmaları devam eder. Bu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem’i kaçırmakta bulur.

Erkenci Kuş 32. bölüm özeti

Polen ve Yiğit’in kardeş olduğunu öğrenen Can ve Sanem çok şaşkındır. Yiğit’in aynı binaya taşınması ve Polen’in de kardeşi olmasından dolayı daha sık bir araya geleceklerdir. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle Yiğit biran önce yayınevini faaliyete geçirir. Bu durum Can’ı iyice delirtir. Bu arada Yiğit’in de teşvikiyle Polen bir yemek kitabı çıkarmaya karar verir ve bununla ilgili çalışmaya başlar. Hüma da ona destek olmak için Polen’in yaptığı yemekleri sunmak üzere evinde bir organizasyon düzenler. Can ve Sanem arasında her geçen gün artan kıskançlığın sonu nereye varacaktır?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv