Efsane geri dönüyor! Rick and Morty 4. sezon onayı aldı

Efsane geri dönüyor! Rick and Morty 4. sezon onayı aldı

Simpsons, South Park gibi fenomen olan yetişkin çizgi dizisi Rick and Morty'den izleyicilerinin beklediği haber geldi. İlk 3 sezonuyla büyük beğeni toplayan ve kendi kitlesini oluşturan Rick and Morty, 70 bölümlük 4. sezon onayı aldı. 

3. sezonun bitmesiyle Rick and Morty hayranları yeni sezonu merakla beklemeye başlamıştı. Dizinin yeni sezon onayının gecikmesi ve devam etmeyeceği dedikoduları hayranlarında hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizinin yapımcıları dün ilginç bir şekilde Rick and Morty'nin yeni sezon onayı aldığını duyurdu. 

70 BÖLÜMLÜK YENİ SEZON

Dizinin yapımcılarından Justin Roiland, Rick and Morty’nin yeni bölümlerle geleceğini sosyal medya hesabından duyurdu.  70 bölüm, 10’ar bölümler halinde 7 sezona dağıtılacak. Ancak Roiland, dizinin ne zaman yayınlanacağına herhangi bir açıklamada bulunmadı.


DUŞTA YENİ SEZON DUYURUSU!

Rick and Morty'nin diğer yapımcısı Dan Harmon ise sosyal medya hesabına eklediği duş videosuyla Rick and Morty'nin yeni sezonda devam edeceğini duyurdu. 


Nothing this big has ever been seen in my shower

Dan Harmon (@danharmon)'in paylaştığı bir gönderi (May 10, 2018 at 9:16öö PDT)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv