Dolunay 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay 22. bölüm ile ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Star Tv'de ekranlara gelen Dolunay 22. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen dizide bu hafta Ferit Nazlı'nın peşine gidiyor... Dolunay 23. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Dolunay 22. bölüm özeti

Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak ister. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur. Aşkın ve gururun çarpıştığı bu karşılaşmada kazanan hangisi olacaktır? Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardır.

Dolunay'da geçen bölüm neler olmuştu?

Birbirlerine olan duygularını itiraf edecekleri anda Pelin’in gelişi Ferit ve Nazlı’nın ilişkisine bomba gibi düşer. Geçmişte kandırılmış olduğunu öğrenen Ferit Pelin’e karşı daha toleranslıdır. Pelin de bunu fırsat bilerek Ferit Nazlı’yla yakınlaştıkça aralarına girmeye çalışır. Nazlı, Ferit’ten istediği desteği bulamayınca kimsenin beklemediği bir karar verecektir.

Oyuncu kadrosu; Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Alihan Türkdemir, Yeşim Gül

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv