Dolunay 16. bölüm fragmanı çıktı mı? Dolunay yine ekrana kilitledi

Dolunay 15. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Dolunay 16. bölüm fragmanı çıktı mı? Dolunay yine ekrana kilitledi

Star Tv'de ekranlara gelen sevilen dizi Dolunay bu hafta 15. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Nazlı ve Ferit'in evcilik oyunuyla işbirliği yaptığı bölüm izleyicileri ekran başına kilitledi. Dolunay 16. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.


Dolunay 15. bölüm özeti

Nazlı ve Ferit’in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.

Geçen hafta neler olmuştu?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

CAN YAMAN (FERİT) KİMDİR?
CAN YAMAN (FERİT) KİMDİR?
Can Yaman 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı.İlk dizisi Gönül İşleri ile izleyici karşısına çıktı. Canlandırdı Bedir karakteri ile Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda'nın gelgitli aşkları izleyici haftalarca ekrana bağladı. Genç oyuncu, dizinin final yapmasının ardından bu kez 'İnadına Aşk' ile ekrana geldi. Şimdi ise 'Dolunay' ile ekranlara geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler