Dolunay 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay'da neler oldu?

Dolunay 11. bölüm ile izleyenlerin karşısına çıktı. Sevilen dizinin 12. bölüm fragmanı çıktı mı?

Dolunay 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay'da neler oldu?

Star Tv'nin kısa sürede beğeni toplayan dizisi Dolunay 11. bölümüyle ekranlara geldi. Can Yaman ile Özge Gürel'in başrollerinde yer aldığı dizide bu hafta Ferit, Nazlı'nı n sakladığı sırrın peşine düştü... Dolunay 12. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Dolunay 11. bölüm özeti

Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindir. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yapar. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemez.

İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.

Dolunay 10. bölüm özeti

Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar. Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulacaklardır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv