Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta çarşamba akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Doğduğun Ev Kaderindir'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

DOĞUĞUN EV KADERİNDİR 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM ÖZETİ...

Nermin, yeni evinde bir davet düzenler.  Zeynep'in dünyası, Mehdi'nin aşk itirafıyla iyice karışır. Bu duyduğunu kalbinde nereye oturtacağını bilemezken, kendi duygularıyla de yüzleşmeye başlar. Benal, bebeği için mahalleden ayrılma kararı alır. Ancak gidişi pahalıya mal olur.

Nermin, yeni evinde bir davet düzenler. Zeynep'le Mehdi ne kadar görmezden gelmeye çalışsalar da aslında çok farklı insanlar oldukları tekrardan su yüzüne çıkar. Zeynep ve Mehdi, Nermin'den gelen acil telefonla çiftliğe giderler. Açılan kapı, sırları da aralamaya başlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv