Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta çarşmaba akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 7. BÖLÜM ÖZETİ...

Müjgan’ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan’ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar. Zeynep, Mehdi’ye sürpriz yapmaya hazırlanırken kendisi daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi'nin attığı adım, Zeynep'in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur. 

Sakine'nin Bayram'dan vazgeçişi, Zeynep'le ilişkisinde onarılması zor bir yara açar. Yıllardır kızına karşı kullandığı silahları etkisini yitirmeye başlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv