Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizilerinden olan Doğduğun Ev Kaderindir' in 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta çarşamba akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair ipuçları...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM ÖZETİ...

Mehdi’nin teklifinde ne kadar ciddi olduğunu anlayan Zeynep, yeni bir dönemecin eşiğindedir. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylerken, Zeynep yapması gerekeni seçerek Mehdi’yle evlenmeye karar verir. İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir.

Diğer tarafta Nermin, kızını bir an önce oradan kurtarmanın planlarını yaparken, Ekrem’in Zeynep için bambaşka planları vardır. Ekrem adımlarını dikkatle atar.

Zeynep hala aldığı kararın şokunu yaşarken Zeliha’nın Sakine’ye yaptığı başka bir teklifle, Zeynep dört bir yandan kuşatılmaya başlanır.

Düğün günü geldiğindeyse, beklenmedik gelişmelerin varlığı ve misafirlerin gelişiyle, Zeynep ve Mehdi’nin ilişkileri başka yaralara gebe olacak, aşılması zor duvarlar aralarına örülecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv