Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta çarşamba akşamları Tv8 ekranlarının başına kitleyen Doğduğun Ev Kaderindir'in 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? işte yeni bölüme dair detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 39. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 38. BÖLÜM ÖZETİ...

Nermin, Barış ve Zeynep’in üzerine açılan ateş sonrası Mehdi’nin bu olaydaki masumiyeti kanıtlanmıştır. Ancak yaralanan Mehdi’nin hastaneye gitmesi, adli bir duruma karıştığı anlamına gelecek ve şartlı tahliyesi riske girecektir.

Bu olay üzerine Zeynep, Sakine, Nermin, Sultan ve Emine, Mehdi’nin iyi ve kötü yanları üzerine bir sorgulamaya girer. Bugüne kadar olanlar bir kenara, Mehdi’nin kendini Barış ve Zeynep için siper etmesi herkese aynı soruyu sordurtur. Sürekli yargıladıkları ve geçmişten gelen bir hakla suçladıkları adam, gözünü kırpmadan kendini ateşe atmıştır onlar için.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv