Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her çarşamba akşamı Tv8 ekranlarının başına kitleyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 18. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 17. BÖLÜM ÖZETİ...

Zeynep, boşanma ve evden ayrılma kararı veriyor. Mehdi'ye tepki gösteriyor “Sabah yaptığın şey belki yanağımda patlamadı ama benim için tokattı o Mehdi. Ben buna izin vermeyeceğim!” diyor. Mehdi ise "Sen bana haksızlık ediyorsun." şeklinde cevap veriyor, hatalarını kabul etmiyor.

Mehdi, değişiyor mu? Zeynep'e karşı aşırı korumacı ve kıskanç davranmaya başlayan Mehdi, öfkesine hakim olamıyor. İkili arasında ipler iyice geriliyor. Zeynep'in patronunun onu evine bırakması üzerine Mehdi çılgına dönüyor. Zeynep de "Ben bu evde sana biat ettiğim için değil, sana aşık olduğum için kalıyorum!" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv