Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta çarşamba akşamı Tv8 ekranlarında buluşan Doğduğun Ev Kaderindir'in 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 17. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 16. BÖLÜM ÖZETİ...

Zeynep iş yerinde yakaladığı ikinci şansın sevincini yaşayamadan yine Mehdi’nin başını belaya sokmasıyla sarsılır. Ama Mehdi’ye olan kızgınlığını ikinci plana atarak ailesi için elinden geleni yapmaktan da geri durmaz.

Emine içine düştüğü bunalımdan çıkmak için mücadele eder. En büyük desteği olan Sultan hem evini hem de dükkanı gözden çıkararak kızının o mahalleden kurtulması için büyük bir adım atar.

Burhan meselesiyle büyüyen tartışmaların dozu arttıkça başka konulara da sıçrar. Mehdi’nin öfkesi artık adım adım tüm hayatlarını ele geçirmeye başlar. Zeynep’in huzur bulduğu tek yer artık iş yeridir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv