Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlama Doğduğun Ev Kaderindir dizisi'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Doğduğun Ev Kaderindir 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Merakla beklenilen yeni dizilerden olan Doğduğun Ev Kaderindir'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 25 Aralık 2019'da Tv8 ekranlarında ilk kez seyircilerinin karşısına çıkacak olan dizinin izleyenlerini neler bekleyecek? İşte tüm detaylar...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 1. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi ele alınacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

HANGİ KANALDA VE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 25 Aralık çarşamba günü Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler