Diziler ne zaman başlayacak?

İşte geçen sezon, sezon finali yapan dizilerin başlama tarihleri...

Diziler ne zaman başlayacak?

KARDEŞ ÇOCUKLARI ( 18.BÖLÜM):

Star TV'nin sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocukları'nın yeni sezonu 17 Eylül Salı akşamı saat 20.00'da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Savaş’ı görüp, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım’ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat’ın da devreye girmesiyle birlikte Umay’ın oyunu tamamen raydan çıkar. Savaş’ın, Umay’ın tüm ikazlarına rağmen Hayat’la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır. Kurduğu oyunda erken fire veren Umay, Ümran’ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran’ın ilk kez Umay’ın bile hesaplayamadığı planları vardır. Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır.

BİR AİLE HİKAYESİ (13. BÖLÜM):

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni sezonu 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara gelecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Reyhan ve Cem eskisi kadar birlikte vakit geçirememekten muzdaripken, Nedim ve Çiğdem’in boşanma kararı Cem’i derinden etkiler. Kendi evliliğini diriltmek için harekete geçen Cem, hazırladığı sürpriz sayesinde Reyhan’a geçmişteki hallerini hatırlatacaktır. Erdem ve Beste için her şey yolunda giderken, Şehnaz’ın devreye girmesiyle birlikte çift, yeni bir sorunla karşı karşıya kalır. Şehnaz bu kez Erdem’in aslında eski karısı tarafından aldatılmadığını ima ederek Beste’de şüphe uyandırmaya çalışır. Mahur bir yandan iş stresiyle boğuşurken, diğer yandan da babasına söylediği hamilelik yalanını sürdürmeye çalışır. Yaşama sevinci artan Şakir ise özel hayatıyla ilgili önemli bir karar alır. Ancak harekete geçmesi için Mahur’un onayı gerekmektedir.

Nil’i geri kazanmaya çalışan Berk onu oyunun prömiyerine davet eder. Ancak büyük gün gelip çattığında Berk’i sahne korkusu sarar. Gerginliğini dizginlemeye çalışırken en yakınından birinin büyük bir zorluk yaşadığını hisseder. Önünde iki seçenek vardır, ya geçmişteki gibi onu görmezden gelip yoluna devam edecek, ya da bu defa ona yardım edecektir. Şakir ve Behiye hayatlarının en önemli günlerinden birini yaşamak üzeredir. Ancak beklenmedik bir gelişme her şeyi kabusa çevirir.

YASAK ELMA (48. BÖLÜM):

Fox TV ekranlarında heyecanla izlenen dizi Yasak Elma' nın yeni sezonu 9 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00'da izleyicisiyle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yıldız evden atılmasının üzüntüsünü yaşarken, Ender zaferinin keyfini süreceğini sanarak yanılır. Şahika’nın neyin peşinde olduğuna uyanması uzun sürmez. Yıldız kendi masumiyetini ispatlamak isterse de, Halit artık Yıldız’ı düşünecek durumda değildir. Şahika planını uygulamak için dört elle çalışırken, Yiğit’i tamamen kendi yörüngesine almıştır. Ender, Şahika’nın gerçek yüzünü Halit’e anlatmak isterken düşmanının Yıldız gibi olmadığını ve çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarını anlayacaktır.

ELİMİ BIRAKMA (44. BÖLÜM):

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın yeni bölümü 8 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu’nun ölümünün üzerinden aylar geçmiştir. Azra’yı ve Mert’i artık gözünün önünden ayırmak istemeyen Cenk, düğünü daha fazla ertelemek istemez. Tüm aileyi düğün telaşı sarmıştır. Cansu’nun ölümünden sonra bir kliniğe yatırılan Sumru, Azra ve Cenk’in evleneceğini öğrenir ve hastaneden kaçar. Cansu’nun ölümünden sonra tüm öfkesini Azra’ya yöneltmiş olan Sumru düğünü engelleyebilecek mıdır?

SEN ANLAT KARADENİZ (54.BÖLÜM):

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle seyircisiyle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır. Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar. Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler