Diriliş Ertuğrul , Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları!

Reyting sonuçlarında bu hafta kim önde? Yine Sen Anlat Karadeniz mi yoksa Diriliş Ertuğrul mu? 11 Nisan Çarşamba Reyting Sonuçları belli oldu...

Diriliş Ertuğrul , Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları!
Her hafta çarşamba günleri ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'un reyting sonuçları izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Son dönemde Sen Anlat Karadeniz'in yükselişiyle zrvenin el değiştirmesi nedeniyle rekabet oldukça kızışmıştı. Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen dizi ilk bölüm haricinde yayınlandığı her hafta fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'u geride bırakmayı başarmıştı.

12 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

Bu haftanın reyting sonuçlarında AB'de Diriliş Ertuğrul ilk sırada yer alsada tüm grupların toplamı olan TOTAL'de zirve yine Sen Anlat Karadeniz'in oldu. Sevilen dizi  altığı 15,00 reyting oranıyla ilk sırada yer alırken Diriliş ise 14,60 ile ikinci sırada kaldı.

reyting sonuçları
Sen Anlat Karadeniz son bölüm özeti
Vedat'ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes'i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes'in umudu, Tahir'in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir'in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes'e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir'in esaretiyle Vedat'ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti
Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakiler ve Turgut, Aslıhan’ın beklenmedik ölümü karşısında yıkıma uğradı. Köpek’in öldürülmeye çalışıldığını öğrenen Mahperi Hatun, yarım kalan işi tamamlamak istedi ancak Köpek, Kayraldı sayesinde saraydan çıkarıldı. Günalp, Köpek’in saldırıya uğradığını öğrenince Ertuğrul’u öldürmek için tekrar harekete geçti. Öte yandan Tekfur Kritos, Ahmet’i Nikea’ya imparatorun yanına gönderirken, Sultan Gıyaseddin ise Ertuğrul ile iş birliği yaparak Köpek’i öldürmesi için Sivas Emiri Hüsameddin Karaca’yı vazifelendirdi. Ertuğrul ve Alplar Aslıhan’ı Söğüt’e defnettikten sonra mezarı başında Saadettin Köpek’ten intikam almak için yemin etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv