Diriliş Ertuğrul 84. bölüm fragmanı - Diriliş Ertuğrul'da intikam yemini!

Diriliş Ertuğrul 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde en yakınını kaybeden Ertuğrul intikam için plan yapıyor

Diriliş Ertuğrul 84. bölüm fragmanı - Diriliş Ertuğrul'da intikam yemini!

TRT1'in tarihi konu eden ve büyü bir izleyici kitlesi yakalayan dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta da nefes kesecek. Diriliş Ertuğrul 84. bölüm fragmanı yayınlandı ve bu hafta neler olacağının ipuçları verildi. Son bölümde Doğan Alp'i kaybeden Ertuğrul intikam yemini ediyor.


Diriliş Ertuğrul 84. bölüm fragmanı


Yayınlanan fragmana göre; Obada Doğan Alp'in ölümü nedeniyle yas hakimken Ertuğrul'da oldukça üzgündür ancak intikam için kararlıdır. Ertuğrul, 'andımız olsun ki şehidimizin kanı kurumadan intikam bize vaciptir' diyerek intikam alacağını ortaya koyar.

Önceki bölümde neler olmuştu?
Ertuğrul, Çavdar obası alplarından Yağız’ı kullanarak Vasilius’u büyük bir tuzağa çekmiş, askerlerini öldürerek, Teo’yu esir almıştır. Vasilius Ural’ın da kışkırtmasıyla Helena’yı denemiş ve ona bir sır vermiştir. Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’lara iletildiğini düşünerek öfkeye kapılmış ve Helena’yı zindana atmıştır. Fakat Ertuğrul, Yağız alpın cesedini bir notla gönderince bütün düğümler çözülmüş, her şeyin Ertuğrul’un bir oyunu olduğu anlaşılmıştır. Böylece Ural’a güvendiği için askerleri ölen ve neredeyse sevdiği kadını öldürecek olan Vasilius büyük bir öfkeyle Ural’a saldırmıştır. Peki Ural Vasilius’un öfkeli ellerinden kurtulabilecek midir? Diğer yandan Dündar Günyeli arasındaki ilişki gün geçtikçe ilerlemektedir. Dündar Günyeli’ye samimi duygularla yaklaşıyor olsa da Günyeli babasının tavsiyesiyle kaleyi içerden fethetmeye çalışmaktadır. Hayme bu meseleye olumlu yaklaşsa da Dündar’ın gidişatında ve Günyeli’nin tavırlarında olumsuzluk sezen Halime temkinli davranmaktadır. Peki Dündar’ın Günyeli’ye olan zaafı nelere mal olacaktır?
diriliş ertuğrul 84.bölüm fragmanı

BÜYÜK BAŞARI

İlgi ve heyecanla izlenen ve yayınlandığı her hafta yeni bir izlenme rekoruna imza atan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizilerinin sürekli yeni bir izlenme rekoru kırdığını ve çarşamba günü yayınlanan son bölümde de kendi rekorlarını kırarak en yüksek izlenme oranını yakaladıklarını söyledi. Erişilmesi zor bir rekor daha kırdıklarını ifade eden Bozdağ," Dizimiz en son dün yayınlandı ve yine reyting rekorları kırdık. Erişilmesi zor bir başarıya daha imza attık. Her bölüm, Türkiye’de, Avrupa’da ve yayınlandığı ülkelerde reyting rekorlarında ilk sırada. Kendi kırdığımız rekorları aşar hale geldik" dedi.

Diriliş Ertuğrul uluslararası bir dizi

Diriliş Ertuğrul’da sürprizlerle dolu bölümlerin izleyicileri beklediğini söyleyen Bozdağ, "Bin yıllık değerleri olan bu toprakları kendi hikayesiyle buluşturduk. Ayrıca değerlerimizi ve tarihi hikayemizi dünyanın farklı coğrafyalarında ki izleyicilere taşımayı başardık. Ertuğrul Gazi ve Kayı boyunun bir avuç kahramanla beraber adım adım tarihi değiştirişinin hikayesini, bütün dünyaya izletmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Diriliş Ertuğrul artık Türkiye’nin değil bütün dünyanın dizisi olmayı başardı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv