Dayan yüreğim 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

Dayan yüreğim ilk bölümüyle ekranlara geldi. Peki Dayan Yüreğim 2.bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Dayan yüreğim 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

FOX Tv ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz gibi isimlerin yer aldığı genç kadrosuyla dikkat çeken Dayan Yüreğim ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Her cuma ekranlara gelecek olan dizi ilk bölümüyle beğenildi.

Dayan Yüreğim 2. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Dayan Yüreğim 1. bölüm özeti;


Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir, alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Üstelik Elvan’a şiddet de uygulamakta, Elvan yine de iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır. Elvan’ın tam bir Beşiktaş fanatiği olan oğlu Selim sokakta top oynarken, hızla mahalleye giren bir spor otomobil Selim’e çarpar. Selim’in durumu ağırdır ve hastaneye kaldırılır. Elvan hastanede evladının yaşam savaşına destek olmaya çalışırken Tahir, kazayı yapan Atıf Şanal’ın ailesinden ‘kan parası’ almıştır. Şanallar, ülkenin en zengin ailelerinden biridir. Karakolda suçu başkası üstlenmiştir ve Atıf Şanal çoktan yurtdışına çıkmıştır. Gerçeği öğrenen Elvan kocası Tahir’den hesap sorar. Tahir üste çıkmak için saldırıya geçer. Oğlunun acısıyla kıvranan Elvan için geçmişteki mutsuzluklarını mumla aratacak günler başlamıştır…
dayan yüreğim 2. bölüm fragmanı

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’ Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in dışında Ege Aydan, Bora Akkaş, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak’tan oluşan güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Cuma 20.00'de FOX'ta ekrana gelecek olan ‘Dayan Yüreğim’, bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv