Çukur’da tepki çeken polis sahnesi - Kaldırıldı

Sevilen dizi Çukur’da tepki çeken trafik polisi sahnesi kaldırıldı.

Çukur’da tepki çeken polis sahnesi - Kaldırıldı

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve gecenin en çok izlenen dizisi olan Çukur’da yayınlanan bir sahne tepki topladı. TV bu sahneyi kaldırdı.


Dizi 17. Bölümü ekranlara gelirken kadroya yeni katılan Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Emrah Amir’in kendisini durduran trafik polisine haritadan yer seçtirmesi büyük tepki topladı.

HIZLI GİRDİ

Diziye hızlı bir şekilde dahil olan Emrah Amir ilk iş olarak Vartolu’nun uyuşturucu imalathanesine baskın yaptı ve yok etti. Sonrasında Çukur’a baskın yapan Emrah Amir, İdris Koçovalı dahil olmak üzere çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

TEPKİ ÇEKEN SAHNE

Dizinin bir sahnesinde yanındaki arkadaşı ile aracında bulunan Emrah Amir trafikte tehlikeli bir şekilde araç kullanırken görülüyor. Sürekli makas atarak ilerleyen Emrah Amir’in aracını bir motosikletli trafik polisi durdurdu. Çok hızlı ve makas atarak gittiğin söyleyen, ehliyet ve ruhsatını isteyen trafik polisine araçtan inen Emrah Amir harita gösterdi. Amir olduğunu öğrenen trafik polisi sessiz kalırken Emrah Amir ona “bir daha karşıma çıkarsan seni Digor’a gönderirim” dedi. Daha sonra ise yoluna devam etti.

Bu sahne izleyiciler tarafından büyük tepki çekerken sosyal medyada da gündem oldu. Sıkıntılı günlerden geçen ülkede bir polisin bu şekilde gösterilmesi sosyal medya kullanıcıları ve dizinin takipçileri tarafından hoş karşılanmadı.

Öte yandan Show TV internet sitesinden dizinin o bölümünü kaldırdı. İnternet sitesinde dizinin yayınlanan 17. Bölümündeki trafik polisi sahnesi alınan tepkiler üzerine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv