Çukur ne zaman başlayacak? Çukur yeni sezon tarihi

Çukur hayranları merakla yeni sezonun başlamasını bekliyor. Kısa sürede fenomen olan dizinin hayranları oldukça sabırsız ve "Çukur yeni sezon ne zaman başlayacak" sorusuna yanıt arıyor.

Çukur ne zaman başlayacak? Çukur yeni sezon tarihi

Geçen yıl televizyon dizileri arasında en çok izlenen yapımlardan biri olma başarısını gösteren Çukur'un yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Sevilen dizinin hayranları "Çukur ne zaman başlayacak" sorusuna yanıt arasa da henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak kısa sürede fenomen olan dizinin eylül ayının sonlarında yeni sezona başlaması bekleniyor.

ÇUKUR'A TRANSFER

Büyük heyecanla yeni sezonu beklenen Çukur'un kadrosuna takviye yapıldı. Karadayı'da Necdet Güney karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan Erkan Avcı diziye dahil oldu. Daha önce bir çok projede yer alan Avcı yeni sezonda Çukur'da olacak.

ÇUKUR'A TRANSFER ERKAN AVCI

YENİ TRANSFER ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi'ni bitirmiştir. Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı "Ahmet" rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez koptu ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kaldı. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yarattı.

Çukur ne zaman başlayacak? Çukur yeni sezon tarihi

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler