Çukur 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 89. bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Fenomen dizide neler oldu, Çukur 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Show TV'de yayınlanan Çukur 89. bölüm ile ekranlara geldi. Fenomen dizi yine nefes kesti. Çukur 90. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Çukur 89. bölüm özeti

Yamaç’ın Çukur sokaklarında dolaştığı, dedesinin fotoğrafına bakan Akın’ın gözyaşlarına hakim olamadığı tanıtımda Emmi’nin “Bizi dağıtmaya, parçalamaya çalışıyorlar. Onların artık bir babaya ihtiyacı var!” sözleri dikkat çekiyor. Metin’in durumunu gören ve büyük bir şok yaşayan Yamaç, ağabeylerine aldığı kararı bildiriyor. Kendini olayların sorumlusu olarak gören Yamaç, “Hepimiz Çukur’a gireceğiz!” sözleriyle yeni planının sinyallerini veriyor.

Çukur 88. bölüm özeti

Selim ve Cumali’yle bir araya gelen Yamaç, onlarla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Koçovalı kardeşler bu sırada Çağatay’ın adamlarından da kurtulmaya çalışacak. Emmi’nin yaşam mücadelesi verdiği haberi mahalleyi derinden etkilerken, Çağatay Çukur’a karşı hamlesini en beklenmedik zamanda yapacak. Çağatay’ın Çukur’a girmesiyle solukların tutulacağı bölümde Yamaç’ı büyük bir sürpriz bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv