Çukur 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Çukur'un 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Çukur dizisinin 82. fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 15. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mahsun'un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun'u affedip affetmeyeceği merak konusu olacak.

Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı tehlikede yanında yine Damla'yı bulacak. Vartolu Almanya'daki macerasında sona yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer'in kapışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Azer'in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun'un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek.

Karşısında duran herkesi Çukur'un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇUKUR  81. BÖLÜM ÖZETİ...

Hastaneye kaldırılan Cumali'nin peşini polisler bırakmıyor. Akın'ı Koçovalı'ların evine yeniden almaya çalışan Sultan karşısında oğlu Yamaç'ı buluyor. Azer’in saldırısı ile vurulan Cumali hayati tehlikeyi atlatıyor. Baytar, müjdeyi veriyor. Yamaç, Cumali'nin vurulmasıyla sarsılıyor, yeniden Azer'in peşine düşüyor. Adamlarını toplayıp Azer'i almaya gittiğinde karşısında yeğeni Karaca'yı bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler