Çukur 67. bölüm fragmanı yayında mı?

Çukur 66. bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Fenomen dizide neler oldu, Çukur 67. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Çukur 67. bölüm fragmanı yayında mı?

Show TV'de yayınlanan Çukur 66. bölüm ile ekranlara geldi. Fenomen dizi bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı. Çukur 67. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak. 

Çukur 66. bölüm özeti


Yamaç’ın her yerde Aliço’yu aradığı tanıtımda Azer, “Karınla, yeğenin ölmüş. Söylesene Yamaç kaç para onların acısını kapatır!” sözleriyle Yamaç’ın bam teline basıyor. İkilinin kavgaya tutuştuğu sahneler gerilimi yükseltirken, kalabalık bir grubun kovaladığı Celasun ve Meke heyecanı arttırıyor. Azer, “Kardeşin Salih’i senden alacağım!” sözleriyle yeni bir fırtınanın fitilini ateşlerken, sezon finaline iki bölüm kalan Çukur’da olacaklar merakla bekleniyor.

Çukur 65. bölüm özeti

Cumali ve Yamaç’ın tartışarak gerilimi yükselttiği tanıtımda Yücel, Koçovalılara karşı Azer’le iş birliği yapmak istiyor. Azer ve Yamaç’ın bir futbol maçında karşı karşıya geldiği görülürken, Yamaç’ın “Sen bizim düşmanımız değilsin ama düşmanımız olmak istiyorsan birimizden biri kanar. Ama emin ol, o ben olmam!” sözleri dizinin heyecan dolu yeni bölümünden ipuçları veriyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler