Çukur 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Çukur 42. bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu, Çukur 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV'nin vazgeçilmez dizisi olan Çukur 42. bölümüyle ekranlara geldi. Şimdi herkes gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Çukur 43. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı yayınlandığında burada olacak.

42. bölüm özeti

Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor. Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor. 

41. bölüm özeti

Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzular’a karşı yeni planlar yapacaktır. Selim ise sonunda babasıyla yüzleşir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv