Çukur 42. Bölüm Fragmanı – 41. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Çukur 41. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Çukur 42. Bölüm fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Çukur 42. Bölüm Fragmanı – 41. Bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve her hafta heyecanın doruğa çıktığı Çukur 41. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi herkes gelecek yeni bölümde neler olacağının merakı içerisinde. Çukur 42. Bölüm da bütün ayrıntılar haberimizde…

ÇUKUR 42. BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan bölüm sonrasında herkesin büyük merak ve heyecanla eklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Çukur 42. Bölüm Fragmanı – 41. Bölümde neler oldu?

41. bölümde neler oldu?

Koçovalılar ve Karakuzular harekete geçerken, Cumali’nin Celasun’a, “Kurt sürüye gece iner!” sözleri dikkat çekiyor. Dövüş sahnelerinin heyecanı yükselttiği, büyük mücadelenin başladığı tanıtımda İdris,

Meliha’yı anıyor. Sultan’ın gözyaşlarının ekrana geldiği anlarda, İdris’in “Bir insan kendini bile isteye, gözünü bile kırpmadan uçurumdan aşağı atar mı?” sözleri merak uyandırıyor.

40. bölümde enler oldu?

Çukur 40. Bölümünde; Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv