Çukur 35. bölüm fragmanları çıktı! Neler olacak?

Çukur 35. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni fragmanları yayınlanırken neler olacağı merakla bekleniyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur bu hafta 35. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın dorukta olduğu dizide Cumali savaşı başlatıyor. Çukur 35. bölüm fragmanlar yayınlanırken aksiyonun zirvede olacağı görüldü.

Çukur 35. bölüm 1. fragmanı

Vartolu’nun alıkoyulduğu, intikam yemini eden Cumali’nin Çukur’da savaşı başlattığı heyecan dolu tanıtımda Celasun ortaya çıkıyor. Cumali ve Yamaç’ı arayan Karakuzular, İdris’in fotoğrafını ezerken; Metin’in İdris’in fotoğrafını göğsüne bastığı duygusal anlar dikkat çekiyor. Kemal’in korku dolu gözlerle “Çukur sizi arayacakmış. Bulamadıkları her gün birini alacaklarmış, haftasına infaz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın yaptırdığı dövme tanıtıma damga vuruyor.

Çukur 35. bölüm 2. fragmanı

Cumali kapısında yaralı halde bulduğu Yamaç’a yardım ederken Yamaç, Sena için endişeleniyor. Öfkesine hakim olamayan Cumali’nin, Yamaç’a “Aileni parçaladılar, aileni katlettiler. Karım da karım deyip duruyorsun!” sözlerinin gerilimi yükselttiği tanıtımda silahlar konuşuyor. Yamaç’ın Çukur sokaklarında ateş ettiği anlar heyecanı yükseltirken, Sena’yı bulan Mahsun’un neler yapacağı merakla bekleniyor.

Çukur 'da geçen hafta neler olmuştu?

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalıların ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv