Çukur 3. Sezon 9. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Çukur'un 3. sezon 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 9. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyicilerini her pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Çukur dizisinin 3. sezon 9. bölüm fragmanı yayınalandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte detaylar...

ÇUKUR 3. SEZON 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ÇUKUR 3. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ...

Yamaç, Selim ve Akın, yüzleşiyor. Yamaç’ın Akın’ı aileden ve Çukur’dan tamamen kopmasına yol açan sözleri, Akın’da şok etkisi yaratıyor. Akın soluğu Kutay’ın karşısında alırken, onu kardeşi olarak gören Kutay, ihanetinin bedelini ağır ödüyor.

Azer, Fadik'i kurtaranın Yamaç olduğunu öğreniyor. Selim, kızı Karaca'yı kurtarmak için Azer'in karşısına çıkıyor. Cumali, Murtaza'nın sadakatini sınarken, bu durum bazı güçlerin birleşmesine sebep oluyor.

Aliço'yu kurtarmayı kafasına koyan Yamaç yeniden harekete geçecek. Aliço ile Yavuz arasında yaşanan gergin dakikalar tansiyonu tırmandırıdı. Vartolu ve Medet, sonunda kavuşuyor.

Yamaç'ın Aliço'ya ulaşıp ulaşmayacağı büyük bir heyecanla beklenirken, Yamaç ile Nehir arasında yaşanacak sürpriz gelişme izleyenleri şaşırtacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler