Çukur 3. Sezon 8. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden olan Çukur'un 3.sezon 8. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 8. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyicilerini her pazartesi akşamı ekranlara kitleyen sevilen dizi Çukur'un 3. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 8. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ÇUKUR 3.SEZON 7. BÖLÜM ÖZETİ...

Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar veriyor ve Koçovalıların evine Azer Kurtuluş’un annesini misafir getiriyor. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca'yı kaçıran Azer ve Karaca'nın arasında yaşananlar “Yeni bir aşk mı alevleniyor?” sorusunu akıllara getiriyor.

Yamaç'ın onu Çukur'dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca'nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak. Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço'dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz'un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak.

Cumali ise Dağhan ve Murtaza'yla yüzleşiyor. Murtaza'nın Yamaç ve Cumali'yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseliyor.  Murtaza “Bükemediğin eli öpeceksin” diyor. Koçovalılara boyun eğiyor.

Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atıyor ve geri dönülmez bir yola giriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv