Çukur 3. Sezon 17. Bölüm Fragman Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Çukur'un 3.sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm Fragman Yayınlandı!

Show Tv'nin başarılı dizilerinden olan Çukur'un 3.sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 17. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ÇUKUR 3.SEZON 17. BÖLÜM ÖZETİ...

Vartolu, Saadet’in boşanma davası açtığını öğrenince Almanya’dan apar topar gelir. Vartolu babasının katilini öğrenir. Cumali, Karaca’nın Azer’in evinde kalmasına katlanamaz, Karaca’yı eve geri getirmek ister. Ancak buna hem Karaca hem de Sultan ana karşı çıkar. Karaca ise kendini yalnız hisseder omzunu Azer’e yaslar. Azer, Çağatay Erdener ile buluşur. 

Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay'ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışır.Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca'yı Azer'in evinden almaya çalışan Cumali'yi sakinleştirir. Karaca, Cumali'nin karşısında durur. Vartolu'nun Türkiye'ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğurur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv