Çukur 3. Sezon 13. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizisi Çukur'un 3.sezon 13. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 13. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Çukur'un 3.sezon 13. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 13. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇUKUR 3.SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ...

Cumali, Celasun, Emmi ve Meke gemide sıkıyor. Yardımlarına Vartolu yetişiyor. Azer'in silah doğrulttuğu Yamaç'ı, önüne atlayan Kemal kurtarıyor. Azer dahi olanlar karşısında şok oluyor.

Yamaç’ı, Timsah’ın saldırısından gizemli bir isim kurtarıyor. Vartolu’nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelir. Çukur’a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini bulur. Azer Çukur'dan kovulur. Karaca'nın aklı Azer'de kalır. Kemal ile Kadir takas edilir. Koçovalılar Azer'in peşini bırakmaya niyetli değildir.

Aliço’nun yardımıyla Çukurlu kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin büyük bir tehlikeyle karşılaşır. Kardeşine karşılık Çukur’dan Kemal’i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması heyecan yarattı.

Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet’in alacağı sürpriz karar herkesi şaşırtır. Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu’yla Yamaç’ın yüzleşmesi duygusal anlar yaşatır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler