Çukur 3. Sezon 12. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

Merakla izlenilen ve sevilen dizi Çukur'un 3. sezonunun 12. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 12. Bölümünden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen başarılı dizi Çukur'un 3.sezonunun 12. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 12. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE ÇUKUR 3. SEZON 11. BÖLÜM ÖZETİ...

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vurur. Çukur'un yayınlanan yeni bölüm ilk sahnesinde ise Vartolu ve Yamaç arasında şaşırtan bir diyalog geçiyor.

Mahalleliler bütün İstanbul'a yayılıp Koçovalılara yardım eder ve Çukur'un İstanbul'da olduğu bir kez daha ortaya çıkar. Mahalle İstanbul'un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu'nun ne yapacağı büyük merak konusu olur.

Azer ve Yamaç'ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv