Çukur 3. Sezon 11. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen başarılı dizisi Çukur'un 3.sezon 11.bölüm (78. bölüm) fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Çukur 3. Sezon 11. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

İzleyenlerini her pazartesi akşamı Show Tv ekranlarına kitleyen Çukur dizisinin 3.sezon 11. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

ÇUKUR 3.SEZON 11. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE ÇUKUR 3.SEZON 10. BÖLÜM ÖZETİ...

 Aliço, İdris Baba'nın öldüğünü öğrenir, baş ağrılarına yenisi eklenen ve günlerdir uyuyamayan Yamaç soluğu Efsun'un kucağında alır. Efsun ise Yamaç'a çoktan aşık olmuştur. Yamaç, Efsun’un hamlesiyle Azer’i elinden kaçırır, ancak peşini bırakmaya niyeti yoktur. Hem Nehir hem de Efsun Yamaç’a karşı duygu besler ancak Yamaç her ikisinden de kaçmaktadır.  Efsun'un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu arar.

Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç'ın kafası Nehir'in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışır. Nehir ile Yamaç’ın yakınlaştığını gören Efsun çileden çıkar.

Aliço kendine gelip İdris'i sorunca bütün aile bir kez daha İdris'in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalır. Ziya'dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu, babasının katiline bir adım daha yaklaşır.

Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçer karşılarında sürpriz bir isim bulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv