Çukur 21. Bölüm Fragmanı - 20. Bölümde neler oldu?

Herkesin beğeni ile izlediği Çukur 20. Bölüm ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu bölüm sonrasında yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Çukur 21. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Çukur 21. Bölüm Fragmanı - 20. Bölümde neler oldu?

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çukur nefesleri kesen bir ekranlara geldi. Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek bölümde neler yaşanacağını bekliyor. Çukur 21. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada olacak.


21. Bölüm Fragmanı

Çukur’da nefes kesen bölüm sonrasında herkes gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Önemli ipuçlarının yer aldığı Çukur 21. Bölümden ilk sahne bu sayfada




20. Bölümde neler oldu?

Çukur’un 20. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Yamaç’ın “Beyler ava çıkıyoruz, büyük av. Ateş yakacak malzeme alın yanınıza!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Yamaç’a meydan okuyan Baykal’ı, Nazım durdurmak istiyor. Aliço’nun korkuyla “Gidelim buradan, iyi değil burası!” sözleri Aliço ve Hale tehlike altında mı dedirtirken, Sena gözyaşları içinde annesine onu neden sevmediğini soruyor. Baykal’ın yaptıklarını hazmedemeyen Yamaç’ın öfke patlaması yaşadığı gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

Çukur 21. Bölüm Fragmanı - 20. Bölümde neler oldu?

Çukur 19. Bölümde neler oldu?

Çukur’un 19. Bölümünde; Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv