Çukur 20. bölüm ilk sahne yayınlandı - Yamaç çıldırdı, silaha sarıldı

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Çukur 20. bölüm ilk sahneler yayınlandı. Dizi bu hafta yine aksiyon dolu.

Pazartesi gecelerinin iple çekilen dizisi Çukur bu hafta yine dopdolu. Show TV'de seyircilerle buluşan Çukur 20. bölüm ilk sahne meraklıları için yayınlandı. Heyecan dozu yüksek dizinin 20. bölüm yayınlanan ilk sahnesinde Yamaç'ın gözünün döndüğü ve Baykal'ın evine baskına gittiği görülüyor.


Çukur 20. bölüm ilk sahne yayınlandı - Yamaç çıldırdı, silaha sarıldı

YAMAÇ ÇILDIRDI

Gözü dönen Yamaç arabayla son sürat Baykal’ın malikanesine geliyor. Arabadan hışımla çıkardığı tüfeğiyle malikaneye yürüyen Yamaç’ı Metin, Kemal ve diğer Koçovalılar engellemeye çalışıyor. Yamaç’ı gören korumalar silahlarına sarılırken, en sonunda düşürülerek durdurulan Yamaç’ın delirmiş bir şekilde çığlık attığı anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

ÇUKUR 19. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Çukur'un 19. bölümünde, Yamaç'ın kusursuz planı sayesinde Vartolu'nun nasıl kurtulduğu ekrana geldi. Yamaç’ın kendisini kurtarmasına anlam veremeyen Vartolu, Yamaç’ın “Babamın bir oğlu daha ölmesin” sözleriyle derinden sarsıldı. Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen ve acı içinde Aliço’dan yardım isteyen İdris soluğu oğlu Kahraman’ın mezarında aldı. Kahraman’ın ölümünden kendini sorumlu tutan İdris gözyaşlarına hakim olamadı. Selim’in yaşam savaşı verdiği sırada Yamaç, Vartolu’nun başına silah dayadı fakat o sırada gelen Emmi, Selim’in ameliyattan çıktığını söyledi. Yamaç apar topar hastaneye giderken, Komiser Emrah Çukur’dakilerin sicillerini araştırmaya koyuldu. Yaşadığı acının ağırlığını daha fazla taşıyamayan İdris, eve gelen Sultan’ın desteğiyle yeniden toparlandı. Ancak Sultan'dan Selim'in vurulduğunu öğrenen İdris, hayatının en büyük üzüntülerinden birini yaşadı. Selim’in Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olduğunu öğrenen ve gururdan gözleri dolan İdris, Selim’in kendine gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Sena ile birlikte İzmir’den dönen Güzide, Emrah’ın uzak durmasını istedi. Yamaç Medet’in tarifiyle, her şeyi yapan kişinin Baykal olduğunu anladı. Yamaç, Baykal’la konuştuğu sırada renk vermezken, Baykal ise Yamaç’ı bitirmekte kararlıydı. Emmi’nin kendisinden bir şey gizlediğini anlayan İdris onu takip etti. Vartolu’nun tutulduğu depoya geldiğinde karşısında Vartolu’yu buldu. Vartolu ise İdris’in ona gerçek adıyla, Salih’le hitap etmesiyle şaşkınlık yaşadı. Baba oğulun duygu yüklü yüzleşmesinin ekrana geldiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Çukur’un merakla beklenen 20. bölümü 12 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler