Çukur 19. bölüm fragmanında Vartolu ortaya çıktı

Çukur 19. bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Sevilen dizide son bölümde heyecan doruktaydı gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor.

Çukur 19. bölüm fragmanında Vartolu ortaya çıktı
Çukur 18. bölümü ile Show TV'de izleyicileriyle buluştu. Heyecan dolu dizide son bölümün ardından gelecek haftaya dair ipuçları da paylaşıldı. Çukur 19. bölüm ilk sahnesi yayınlandı ve görüntülenen sahnede Vartolu ile Yamaç konuşuyor...

Çukur 19. bölüm fragmanı (ilk sahnesi)

Çukur 18. bölüm özeti
Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

17. bölümde neler olmuştu?
Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak üzere herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler