Çukur 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Yamaç’ın silah çektiği kişi kim?

Çukur’da nefes kesen bölüm sonrasında merakla beklenen 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Çukur 18. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Show TV’de ekranlara gelen ve en çok izlenen diziler arasına giren Çukur 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Yamaç’ın silah doğrulttuğu kişi dikkat çekiyor. Çukur 18. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada.

17. bölümde heyecan doruğa çıkarken gelecek hafta yayınlanacak bölüme dair ilk sahne yayınlandı. İlk sahnede Vartolu’nun sağ kolu Medet, Yamaç’a ateş etmek isterken Selim, Yamaç’ı itiyor ve Medet Selim’i vuruyor. Sonrasında Yamaç’ın adamları Medet’e saldırırken Yamaç abisini kurtarmaya çalışıyor.

18. bölümden ilk sahne
Çukur 18. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan ilk sahne sonrasında herkes fragmanı merakla bekledi. 18. Bölüm fragmanı ise bu akşam yayınlandı. Fragmanda Selim hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Yamaç karanlık bir koridordan ilerleyerek birine silah çekiyor. “Selim Gidiyor. Bir abimi aldın, öbürü de ölüyor. Selim ölürse seni yaşatmam” dediği kişinin kim olduğu gelecek bölüme damga vuracak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv