Çukur 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı - nefes kesen 16. Bölümde neler oldu?

Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen Çukur 16. Bölümü ile ekranlara geldi. Peki gelecek hafta neler olacak. 17. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Çukur 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı - nefes kesen 16. Bölümde neler oldu?

Her pazartesi akşamı ekrana gelen ve izleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği Çukur 16. Bölümü ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutularak izlendiği bölüm sonrasında yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. 17. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.

Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doğancan Sarıkaya rol aldığı dizide 16. Bölüme Yamaç ile Vartolu Sadettin’in mezarlıktaki kapışması damga vurdu.

Çukur 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı - nefes kesen 16. Bölümde neler oldu?

Vartolu’nun herkese meydan okuduğu 16. Bölümde Yamaç, “Git buradan öleceksin, git buradan!” sözleriyle Vartolu’yu uyarıyor. Koçovalılar ve Vartolu arasında çekilen silahlar tansiyonu yükseltirken, gözünü karartan Vartolu’nun “Ben Çukur’da öleceğim, son sözüm bu!” demesi dikkat çekti. Medet’in korkuyla yere çöktüğü anlar ise merakı tavan yaptırdı.

17. Bölüm Fragmanı

Çukur’un 16. Bölümünün ekranlara gelmesi sonrasında şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İşte 17. Bölüm ilk sahne.


15. Bölümde neler oldu?

Çukur’un 15. bölümünde; artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv