Çukur 16. bölüm fragmanı yayında mı?

Çukur 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu dizi yine nefes kesti. Son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Çukur 16. bölüm fragmanı yayında mı?
Show TV'de ekranlara gelen ve reytin listelerinin zirvesinde yer alan Çukur 15. bölümle ekranlara geldi. Sevilen dizide heyecan yiner doruktaydı. Çukur 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

ÇUKUR 15.YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ


Çukur’da artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.


ÇUKUR 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçmişin günahları Çukur’da taş üstünde taş bırakmadı. 14. bölümden itibaren 6 bölümlük yüzleşme serisinin başlayacağı Çukur, yeni bölüm tanıtımıyla Vartolu’nun kimliğinin adım adım ortaya çıkacağının sinyallerini verdi. Yamaç’ın sorularıyla köşeye sıkıştırdığı Paşa’nın, kafasına silah dayadığı anlarda adrenalin doruğa çıkıyor. İdris, Sultan’ın ne gizlediğini öğrenmeye çalışırken Yamaç, Kasım’a Salih’i soruyor. Kasım’ın “Babanın oğlu” cevabıyla bir kardeşi olduğunu öğrenen Yamaç tüm parçaları birleştirerek büyük gerçeğe ulaşacak mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler