Çukur 14. Bölüm ilk sahne - 13. Bölümde neler oldu?

Çukur 13. Bölüm ekranlara geldi. İdris Koçovalı ile Vartolu karşı karşıya geldi. Şimdi herkes 14. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Çukur 14. Bölüm ilk sahnede neler oluyor. İşte ayrıntılar…

Çukur 14. Bölüm ilk sahne - 13. Bölümde neler oldu?

Show TV’de ekranlara gelen ve kısa zamanda fenomen haline gelen Çukur 13. Bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı dizide şimdi herkes 14. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Çukur 14. Bölüm ilk sahnede yaşananlar ve bütün detaylar haberimizde.

Her hafta pazartesi günü ekranlara gelen fenomen dizinin 13. Bölümünde İdris Koçovalı ile Vartolu karşı karşıya geldi. Yamaç’ın para için bazı parselleri ipotek ettirmesi sonrasında Beyefendi oyununu devreye soktu ve tapuları Vartolu’ya verdi. Vartolu Yamaç ile tapuları görüşmek için bir araya geldi. Ancak Yamaç’a İdris Koçovalı’nın gelmesini istediğini söyledi. Yoksa bütün evleri yıktıracağını söyledi. Bunun üzerine İdris Koçovalı ile Vartolu Saadettin karşı karşıya geldi.  İdris Koçovalı Vartolu’ya ne istediğini sorunca aldığı cevap karşısında şaşkınlık yaşadı. Çünkü Vartolu İdris Koçovalı’dan kendisine masal anlatmasını istedi.

13. bölüm herkesi ekrana kilitlerken şimdi bütün izleyiciler 14. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Her bölüm sonunda yayınlanan ilk sahne 14. Bölümün ardından da yayınlandı. 14. Bölümde neler olacağına dair ipuçları veren ilk sahne birazdan bu sayfada olacak.

Dizide Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doğancan Sarıkaya rol alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler