Çukur 13. Bölüm Fragmanı – Vartolu ve İdris Koçovalı karşı karşıya

Son dönemin fenomen dizisi Çukur’da heyecan yine doruğa çıkıyor. Çukur 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak. İşte ayrıntılar.

Çukur 13. Bölüm Fragmanı – Vartolu ve İdris Koçovalı karşı karşıya

Show TV’de ekranlara gelmeye başladığı günden itibaren gününde zirveye yerleşen Çukur’da Vartolu ve İdris Koçovalı’nın karşı karşıya gelmesi herkesi ekran başına kilitleyecek. Çukur 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bütün detaylar haberimizde.


Her hafta yeni bir gelişmenin yaşandığı ve heyecanın doruğa çıktığı dizide Aras Bulut İyinemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doğancan Sarıkaya rol alıyor.



12. bölümünde; Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor! Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan, tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrendikleri ise her şeyi değiştirecek.

12. Bölümde bunlar olurken 13. Bölümde neler olacağı herkes tarafından merakla beklenmeye başladı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Vartolu eline geçirdiği tapulara karşılık olarak görüşmeye gelen Yamaç’a “tapuların üzerinde kimin ismi ve resmi varsa buraya o gelecek” diyerek İdris Koçovalı’yı istediğini söyledi. Gelmemesi halinde ise kimsenin gözünün yaşına bakmadan evleri yıkacağını söyledi. Bu istek üzerine İdris Koçovalı Vartolu’nun karşısın çıktı. Vartoluya ne istiyorsun diye soran İdris Koçovalı, “bana masal anlat” cevabı aldı. Bu durum karşısında neler olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.


  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv